Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-config.php:1) in /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-content/themes/business/functions.php on line 19

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-config.php:1) in /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-content/themes/business/functions.php on line 19
Un nou început al proiectului! | Alerte Orhei

Un nou început al proiectului Alerte Orhei !!!

Let make a new start
 

„Un nou început al proiectului Alerte Orhei” așa am decis să denumim articolul dat. Întradevăr este un nou început, un domeniu nou (www.Alerte.Orhei.md), un hosting nou și cel mai important un partener nou, de încredere, care ni le-a oferit pe toate acestea: Primaria orașului Orhei.

Puțini cunosc că proiectul „Alerte Orhei” a fost înființat la data de 27 iunie, 2013 de catre 3 tineri cu suportul Academiei New Media.

Timp de 2 ani această organizație ne-a oferit domeniul (www.alerteorhei.com), hosting și suport tehnic.

La data de 28 iunie 2015, a expirat termenul pentru domeniul (www.alerteorhei.com) și proiectul „Alerte Orhei” a intrat în hibernare.

Hibernarea nu a durat mult timp deoarece Echipa „Alerte Orhei” nu stă pe loc, dar caută soluții.

La data de 17 iulie 2015, Primăria orașului Orhei a încărcat site-ul proiectului pe server și ne-a oferit domeniul (www.Alerte.Orhei.md), suntem siguri că acesta este doar începutul, în continuare colaborarea va fi și mai fructuoasă.

Sperăm că acum Primăria orașului Orhei va fi mai responsabilă și va soluționa la timp problemele raportate prin intermediul proiectului „Alerte Orhei” și nu numai.

Vă mulțumim pentru răbdare, și nu uitați: „Împreună soluționăm problemele locale!”

 

Facebook: https://www.facebook.com/AlerteOrhei
Site: http://alerte.orhei.md/
E-mail: alerte@orhei.md
 

Autor: Manolov Leonid

Comentează! Părerea ta contează...

Lasă un comentariu

» Design și programare de Manolov Leonid «