Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-config.php:1) in /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-content/themes/business/functions.php on line 19

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-config.php:1) in /home/orheimd/alerte_orhei_md/wp-content/themes/business/functions.php on line 19
Un nou teren de minifotbal în sectorul Nistreana! | Alerte Orhei

Un nou teren sportiv de minifotbal în sectorul Nistreana! (Realizare)

image-c5e160241bd37f382a3a9dd6c09e79865f9a043725e38e4cc0f9aac5abb432f0-v_539646

 
Astăzi, în sectorul Nistreana, din Orhei, a fost deschis un teren nou de minifotbal. Obiectul sportiv a fost construit la inițiativa primarului, Ilan Șor.

“La una din întâlnirile cu locuitorii sectorului Nistreana, oamenii mi-au spus că și-ar dori foarte mult un teren sportiv. Zona nu este dezvoltată, aici nu există niciun loc de agrement. Deaceea le-am promis că vom construi neapărat terenul de minifotbal”, a spus primarul Orheiului, Ilan Șor.

Încă acum câteva săptămâni, aici era loc gol, cu iarbă pleșuvă. Astăzi, e un teren sportiv modern, cu gazon sintetic de calitate germană și iluminare pentru timp de noapte.

La deschiderea obiectului sportiv, care a avut loc astăzi, s-a adunat întreg cartierul Nistreana. Oamenii, încântați de noul teren, l-au întâlnit cu pâine și sare pe primarul Ilan Șor. “Am vrut astfel să-i mulțumim d-lui Ilan Șor pentru că s-a ținut de promisiune”, spune unul din localnici. “Nistreana se află la periferia Orheiului și eram cumva uitați de autorități. Terenul ăsta e o mare bucurie pentru noi. Încă nu ne vine a crede că s-a făcut așa ceva pentru noi”, recunoaște un alt localnic.

Terenul a fost construit în doar 3 săptămâni, de către o companie specializată. “Pe Ilan Șor îl cunoșteam, în primul rând, ca patron al echipei “Milsami”, știu că face mult pentru dezvoltarea fotbalului în Moldova. Ca fost fotbalist, susțin astfel de inițiative, deaceea am acceptat cu drag construcția acestui teren și ne-am străduit să-l facem cât mai repede”, a spus directorul companiei, Dumitru Ciumac.

După tăierea panglicii, noul teren a și fost “testat”, în primul meci, disputat dintre echipele locuitorilor sectorului Nistreana și cea formată din consilierii orășenești.

 
image1

image2

image3

image4

 

Comentează! Părerea ta contează...

Lasă un comentariu

» Design și programare de Manolov Leonid «